Ingredients:
800 gr de pits de gall d'indi en 8 filets
800 gr d'espinacs
2 grills d'all
2 xalotes
50 gr de tomàquets secs
50 gr de pinyons
nou moscada
formatge parmesà
mantega
sal i oli
pebre
.
Preparació:
Pela els alls i lamina'ls, pela també les xalotes i talla-les a rodanxes fines. Sofregeix tot a la paella amb una mica d'oli i afageix els espinacs.Ofega uns minuts, removent de tant en tant.
Talla els tomàquets secs en daus i barreja'ls amb els pinyons i els espinacs ofegats. Posa sal, pebre i una mica de nou moscada. Posa al centre de quatre filets una mica de la preparació d'espinacs i afegeix unes làmines de formatge parmesà.
Posa a sobre de cada un d'aquests quatre filets un altre filet i els uneixes amb escuradents. calenta una mica de mantega en una paella i dora els filets de gall d'indi. Rega amb una miqueta d'oli i els enfornes a 200º durant 15 minuts.
Els serveixes retirant abans els escuradents.
.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada