diumenge, 28 de febrer del 2010

Tonyina amb tomàquet

Aquesta recepta la tinc apuntada en un tros de paper i no recordo qui me la va donar.

Ingredients:

Tonyina fresca
Ceba
Tomàquet natural triturat
Pebrot vermell
All
Oli d'oliva
Sal
Sucre


Preparació:

En una cassola amb una mica d'oli es posa la tonyina tallada a trossos grans, es passa una mica sense que es faci gaire, volta i volta i es treu de la cassola.
En el mateix oli es posa la ceba tallada, el pebrot vermell i l'all, i es va fent a foc molt, molt suau, quan es vegi ben tou i la ceba transparent s'aboca el tomàquet i es continua coent a foc molt, molt lent, es rectifica de sal i se li posa una mica de sucre i es va fent aproximadament durant mitja hora.
Una vegada el tomàquet comença a estar brillant s'afegeix la tonyina i es deixa coure durant 5 minuts més.

Bon profit !