diumenge, 14 de febrer del 2010

Bescuit de taronja i xocolata

Aquesta recepta la vaig trobar a la pàgina de verycocinar

Ingredients:

200 gr de xocolata ( Nestlé postres o similar )
1 taronja
3 ous
250 gr de sucre ( 2 pots de iogurt )
1 iogurt
100 ml d'oli d'oliva ( 1 pot de iogurt )
250 gr de farina
1 sobre de llevat en pols
1 pessic de sal

Elaboració:

Posem al bol de la batedora els ous, el sucre i la taronja trossejada a la que prèviament haurem tret una mica de pell. Batem aproximadament 3 minuts fins que la barreja quedi ben esponjosa.

Afegim l'oli i el iogurt natural i ho barregem uns segons més.

Finalment afegim el llevat, la farina i el pessic de sal. Tornem a batre fins que quedi una massa homogènia.

Introduïm la massa al motlle. Trossegem la xocolata i l'escampem per tota la superfície.

Escalfem el forn a 180º i fiquem el motlle al voltant de mitja hora. Podem comprovar si està fet clavant-li un ganivet pel centre i si surt net és que ja està fet. es recomana no obrir el forn fins passats 20 minuts, així la massa pujarà bé.

Jo l'he fet vàries vegades, la foto és precisament de la vegada que em va agradar menys, en comptes de trossejar xocolata, vaig posar unes boletes que venen en bosses i vaig banyar el pastís amb almívar de taronja que m'havia sobrat d'unes altres postres, jo us recomano que el feu tal i com diu l'Aina.

Bon profit !