
Aquesta recepta la vaig trobar al nº 61 del Lecturas Cocina.
Ingredients:
8 guatlles
1 porro
1 ceba
1 pastanaga
4 grills d'all
1 culleradeta de pebre vermell dolç
un pom de marduix, llorer i farigola
50 ml de vinagre de Xerès
50 ml de Xerès sec
400 ml d'oli d'oliva
Sal
Pebre
Per les verdures:
150 gr de mongeta verda
150 gr de carbassó, només la part verda
150 gr de pastanagues
Preparació:
Passar per una cassola la ceba, el porro i la pastanaga amb una mica d'oli durant 10 minuts, després afegir el pebre vermell, els alls, el pom d'herbes, el vinagre, el Xerès i la resta de l'oli. Afegir les guatlles salpebrades i tallades per la meitat.
Tapar la cassola i deixar coure molt poc a poc uns 30 minuts. Destapar la cassola i continuar la cocció lentament fins que les guatlles estiguin tendres.
Tallar la mongeta tendra, les pastanagues i i el carbassó a tires.
Treure les guatlles de la cassola i passar el suc per un xino. Tornar-lo a ficar a la cassola, calentar a foc mitjà i submergir les tires de verdures 2-3 minuts.
Retirar del foc, afegir les guatlles i deixar reposar.
Bon profit !!
2 comentaris:
Nosaltres aniriem arrencant el tall i ens el menjaríem amb pa amb tomàquet!! Ideal per al sopar d'avui. Petons.
Uhmmm, quina bona idea !!!.
Petons.
Publica un comentari a l'entrada