
Ingredients:
500 gr de filet de pollastre ( jo ho vaig fer amb pit de pollastre que era el que tenía a casa )
120 gr de ceba
30 gr de mostassa antiga
200 ml de nata líquida per cuinar
60 ml de vi blanc
sal
pebre
oli
una branqueta de farigola
Preparació:
Salpebrar els filets de pollastre i posar-los en una cassola amb una mica d'oli, mentre es van fent tallem una ceba en juliana, una vegada estigui fet el pollastre afegir la ceba, la branqueta de farigola i ruixar amb el vi. Tapar i deixar coure suaument durant mitja hora.
Passada la mitja hora treure els filets de la cassola i afegir la mostassa a la ceba, a foc molt suau, barrejar i deixar que cogui uns 6 minuts.
Afegir la nata, rectificar de sal si és necessari. Afegir els filets de pollastre i escalfar sense que arribi a bullir.
Aquí els vaig acompanyar amb arroç amb verdures.
Bon profit !
4 comentaris:
Perquè es necessita el vi blanc?
Ja està corregit, moltes gràcies anònim.
hon puc trobar la mostasa antiga?
la mostassa antiga la pots trobar a qualsevol supermercat una mica gran o botigues gourmet. És una mostassaen granets.
Publica un comentari a l'entrada