divendres, 1 de gener del 2010

Filet de pollastre a la mostassa antiga

Aquesta recepta la vaig trobar al blog La maleta de Boston


Ingredients:

500 gr de filet de pollastre ( jo ho vaig fer amb pit de pollastre que era el que tenía a casa )
120 gr de ceba
30 gr de mostassa antiga
200 ml de nata líquida per cuinar
60 ml de vi blanc
sal
pebre
oli
una branqueta de farigola


Preparació:

Salpebrar els filets de pollastre i posar-los en una cassola amb una mica d'oli, mentre es van fent tallem una ceba en juliana, una vegada estigui fet el pollastre afegir la ceba, la branqueta de farigola i ruixar amb el vi. Tapar i deixar coure suaument durant mitja hora.

Passada la mitja hora treure els filets de la cassola i afegir la mostassa a la ceba, a foc molt suau, barrejar i deixar que cogui uns 6 minuts.

Afegir la nata, rectificar de sal si és necessari. Afegir els filets de pollastre i escalfar sense que arribi a bullir.

Aquí els vaig acompanyar amb arroç amb verdures.


Bon profit !

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè es necessita el vi blanc?

Silvia ha dit...

Ja està corregit, moltes gràcies anònim.

Anònim ha dit...

hon puc trobar la mostasa antiga?

Silvia ha dit...

la mostassa antiga la pots trobar a qualsevol supermercat una mica gran o botigues gourmet. És una mostassaen granets.