
Es una versió de l'amanida trobada a Food & Cook ja que en aquell moment no tenía tots els ingredients.
Ingredients
Espinacs frescos
Bacallà fumat
Taronges
Magrana
Oli
Vinagre afruitat, millor si és de taronja
Sal
Preparació
Posarem en un bol els espinacs prèviament rentats i eixugats, amb la taronja tallada a trossos,
el bacallà tallat a tires i la magrana.
Amanirem amb oli, el vinagre i la sal, barrejarem bé per lligar bé tots els ingedients.
Bon profit !!
5 comentaris:
Estimada, aquesta amanida és meravellosa, quina presència que ha de tenir a taula!!! Un petó ben fort.
Moltes gràcies macos, és molt bonica i molt bona aquesta amanida, sobretot refrescant.
Sou els únics que em llegiu sembla ser, però voleu que us digui una cosa ?, sou els millors lectors que podria tenir, el dia que arrivi a tenir l'art que teniu vosaltres ja em puc donar per ben satisfeta....moltíssims petons i moltíssimes gràcies per els vostres comentaris sempre tant carinyosos.
Holaaaa! ja tens un altre lector de les teves receptes, i també et dic que té molt bona pinta aquesta amanida, ja saps que m'agrada quasi tot jajaja
Gràcies maco !!!
no t'animes a posar cap recepta més, amb el que m'agraden els teus pastissos, jejeje
Publica un comentari a l'entrada