dijous, 1 de juliol del 2010

Amanida d'espinacs, bacallà fumat i taronja


Es una versió de l'amanida trobada a Food & Cook ja que en aquell moment no tenía tots els ingredients.

Ingredients

Espinacs frescos
Bacallà fumat
Taronges
Magrana
Oli
Vinagre afruitat, millor si és de taronja
Sal


Preparació

Posarem en un bol els espinacs prèviament rentats i eixugats, amb la taronja tallada a trossos,
el bacallà tallat a tires i la magrana.
Amanirem amb oli, el vinagre i la sal, barrejarem bé per lligar bé tots els ingedients.


Bon profit !!


5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Estimada, aquesta amanida és meravellosa, quina presència que ha de tenir a taula!!! Un petó ben fort.

Silvia ha dit...

Moltes gràcies macos, és molt bonica i molt bona aquesta amanida, sobretot refrescant.
Sou els únics que em llegiu sembla ser, però voleu que us digui una cosa ?, sou els millors lectors que podria tenir, el dia que arrivi a tenir l'art que teniu vosaltres ja em puc donar per ben satisfeta....moltíssims petons i moltíssimes gràcies per els vostres comentaris sempre tant carinyosos.

segurweb ha dit...

Holaaaa! ja tens un altre lector de les teves receptes, i també et dic que té molt bona pinta aquesta amanida, ja saps que m'agrada quasi tot jajaja

Silvia ha dit...

Gràcies maco !!!

segurweb ha dit...

no t'animes a posar cap recepta més, amb el que m'agraden els teus pastissos, jejeje