dimecres, 2 de desembre del 2009

Cassoletes de tonyina


Aquest farciment l'he d'agraïr a la Maria, l'àvia del meu fill, en principi ella me'l va donar per fer amb espaguetis que queda boníssim, però és un farciment que es pot utilitzar en moltes altres preparacions com aquestes cassoletes o com empanadilles...


Ai, la saviesa de les iaies i els seus menjars polivalents !!



Ingredients:


Discs de pasta per fer empanadilles
1 ceba
2 grans d'all
1 ó 2 llaunes de tonyina
Tomàquet fregit
Julivert
Sal
Pebre



Preparació:


Agafar la pasta d'empanadilles i ficar cada disc en un motlle de flan o com en el meu cas de madalenes perque agafin la forma. Ficar en una safata al forn a uns 150º fins que estiguin daurats.

Per una altra banda poseu la ceba amb una mica d'oli en una paella i fins que estigui transparent, llavors afegiu l'all i el julivert, remeneu uns segons i aboqueu la llauna de tonyina escorreguda d'oli i trossejeu-la fins que quedi tota esmicolada, sofregim durant 5 minuts i afegim la salsa de tomàquet, sal i pebre. Es deixa coure a foc lent durant uns minuts.

Només cal que amb una cullera omplim les cassoletes i voilà !! ja ho tenim !!