
Aquesta recepta li va donar una companya de feina al Xavi, va ser, crec, el segon pastís que vaig fer.
Ingredients:
6 ous
250gr mantega
250gr farina
250gr sucre
1 sobre de llevat
1 i 1/2 rajola xocolata Nestlé postres
200gr nous
Cointreau
Preparació:
250gr mantega
250gr farina
250gr sucre
1 sobre de llevat
1 i 1/2 rajola xocolata Nestlé postres
200gr nous
Cointreau
Preparació:
Es deixaten els 6 ous i s'hi afegeix la mantega, farina, el sucre i el sobre de llevat.
S'hi afegeix un raig de cointreau.
En un pot es posa a fondre 1 rajola de xocolata amb una miqueta d'aigua ( mig dit ). I s'hi afegeixen 8 ó 9 cullerades de xocolata a la massa.
Es remena tot ( es pot passar pel minipimer sense problemes ) i s'hi afegeixen les nous. Prèviament haurem separat les 12 nous més maques que serviran per decorar.
Es posa al forn precalentat a 180º uns 45 minuts o fins que punxem amb una agulla de broxeta o similar i surti neta.
Quan surt del forn, esperar que es refredi per desmotllar, mentrestant fonem més xocolata, pintar-lo i posar-hi les nous a sobre de decoració.
Bon profit !!!
S'hi afegeix un raig de cointreau.
En un pot es posa a fondre 1 rajola de xocolata amb una miqueta d'aigua ( mig dit ). I s'hi afegeixen 8 ó 9 cullerades de xocolata a la massa.
Es remena tot ( es pot passar pel minipimer sense problemes ) i s'hi afegeixen les nous. Prèviament haurem separat les 12 nous més maques que serviran per decorar.
Es posa al forn precalentat a 180º uns 45 minuts o fins que punxem amb una agulla de broxeta o similar i surti neta.
Quan surt del forn, esperar que es refredi per desmotllar, mentrestant fonem més xocolata, pintar-lo i posar-hi les nous a sobre de decoració.
Bon profit !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada