Ingredients:
4 lloms de bacallà dessalat
1 ceba
1 pebrot vermell
2 grills d'all
Bitxo ( guindilla )
Farina
2 cullaradetes de pebre vermell dolç
Oli
Sal
Preparació:
Dessalem el bacallà posant-lo en aigua durant 24 hores i canviant-se-la 3 ó 4 vegades ( jo ja el compro dessalat ).
Tallem a rodanxes la ceba i els pebrots en trossos grans . Posem una paella amb oli i daurem lleugerament l'all laminat i uns trossets de bitxo. Després afegim la ceba i finalment el pebrot vermell i verd. Quan ja estigui potxadet, afegim la sal i parem el foc per poder afegir el pebre vermell sense que es cremi.
Enfarinem el bacallà i el fregim en oli ben calent. Quan ja gairebé estigui, el treiem del foc i ho disposem en un recipient que es pugui enfornar junt amb les verdures.
Finalitzem amb 15 minuts de forn a 170º i servim tal qual , el bacallà amb les verdures per sobre.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada