dijous, 3 de desembre del 2009

Tomàquets farcits



Aquesta recepta és del nº 93 del Descobrir Cuina.


Ingredients 4 persones:

8 tomàquets
500 g d'arròs basmati
1 ceba picada
1 gra d'all picat
30 g de julivert picat
1l d'aigua mineral
oli d'oliva verge extra
sal
pebre negre


Preparació:

Escaldeu els tomàquets, retireu-ne la pell i buideu-ne l'interior. Reserveu-ho.
Sofregiu la ceba i el gra d'all amb una mica d'oli d'oliva. Quan comenci a estar daurat, afegiu-hi la part interior dels tomàquets triturada. Deixeu-ho sofregir i condimenteu-ho amb sal i pebre negre.
Afegiu-hi l'arròs i l'aigua ben calenta i feu-ho bullir 10 min a foc suau. En aquest temps l'arròs haurà absorbit l'aigua de cocció.
Rectifiqueu l'arròs de condimentació i farciu-ne els tomàquets.
Enforneu-los entre 6 i 8 min a 180º i ja els podeu servir.