Aquesta recepta la vaig trobar al magnífic blog La cuina vermella i és un pastís deliciós.
Ingredients:
3 ous
350 gr de sucre
200 gr de farina
85 gr de cacau sense sucre parcialment desengreixat
7 gr de llevat
240 gr de llet sencera
125 gr de nata al 35% de matèria grassa
140 ml d'oli de girasol
Preparació:
Preescalfar el forn a 155 º. Engreixar el motlle amb mantega i cacau.
Muntar els ous juntament amb l'oli i el sucre. La barreja ha de quedar d'un color pàl.lid i molt esponjosa.
Afegir-hi la nata, a poc a poc i barrejant bé.
En un altre bol barrejar la farina, el cacau i el llevat i afegir-ho, tamisant, a la barreja dels ous, oli, sucre i nata. S'ha d'incorporar a poc a poc, un cop fet, afegir-hi la llet, lentament.
Omplir dues terceres parts del motlle, enfornar-ho a 155º com a a mínim una hora.
Un cop cuit, deixar-ho reposar fora del forn uns 10 minuts i ja es pot desenmotllar.
Bon profit !!
1 comentari:
:-)
Publica un comentari a l'entrada